12.2013

Spotkanie Mikołajkowe

Dnia 11.12. 2013 roku podopieczni oraz opiekunowie zespołu placówek Caritas w Rudniku nad Sanem uczestniczyli w Spotkaniu Mikołajkowym. Impreza miała charakter kameralny, a w programie spotkania nie zabrakło wielu muzyczno- artystycznych niespodzianek. Uczestnicy mieli okazję zobaczyć interaktywny program iluzjonistyczny pt: „ Magiczna podróż” w wykonaniu Pana Stefana Poźniaka, należącego do czołówki polskich iluzjonistów. Podczas występu można było zobaczyć następujące triki: ”magiczny sznur, którego nie można pociąć”, „czarodziejską kostkę”, „ magiczny bankomat”. Kolejną muzyczną niespodzianką spotkania był gitarowy, solowy występ Jacka Ostrowskiego, wieloletniego muzyka sceny przemyskiej. Pośród artystów nie zabrakło również znakomitej młodej wokalistki Aleksandry Kuśmider, która była półfinalistką programu „ Mam talent”. Swym pięknym głosem urzekła wszystkich słuchaczy. Uczestnicy spotkania otrzymali także wspaniałe pamiątkowe upominki od Św. Mikołaja.