07.2024

Warsztaty w ramach Programu FEPŻ 2021-2027 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus – Podprogram 2023

W OPL-ach: w Warsztacie Terapii Zajęciowej  i Środowiskowym Domu Samopomocy w Rudniku nad Sanem, ul. Rzeszowska 35, 37-420 Rudnik nad Sanem w dniach 11 i 12 lipca 2024 r. w godzinach od 7.30 do 14.00 odbyło się łącznie 6 warsztatów w formie stacjonarnej w ramach programu FEPŻ 2021-2027 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus – Podprogram 2023.

11 lipca 2024r. – warsztaty kulinarne w ramach działań towarzyszących objętych dofinansowaniem z FEPŻ pod tytułem ,,Poznajemy regionalne smaki” w OPL-u WTZ i ŚDS

11 lipca 2024r. – warsztaty dietetyczne i zdrowego żywienia w ramach działań towarzyszących objętych dofinansowaniem z FEPŻ pod tytułem ,,Dietetyczne, letnie i lekkie smaki” w OPL-u – WTZ

12 lipca 2024r. – warsztaty dietetyczne i zdrowego żywienia w ramach działań towarzyszących objętych dofinansowaniem z FEPŻ pod tytułem ,,Dietetyczne, letnie i lekkie smaki” w OPL-u – ŚDS

12 lipca 2024r. – działania mające na celu włączenie społeczne w ramach działań towarzyszących objętych dofinansowaniem z FEPŻ pod tytułem ,,Ekologiczne roślinki z własnej grządki” w OPL-u WTZ i ŚDS